A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дальницька громада
Одеська область, Одеський район

Новини

Дата: від до Скинути

З Днем захисту дітей!

Сьогодні ми відзначаємо свято маленьких громадян нашої країни – Міжнародний день захисту дітей. Водночас це й свято тих, хто завжди поруч з дітьми, хто піклується про них і допомагає їм у всьому. Кожна дитина повинна мати дитинство, яке має бути під захистом: захистом прав, здоров’я і життя. 

09:14 01.06.2023

Ярмарок_вакансій

УВАГА! 25 травня 2023 року Одеський обласний центр зайнятості організовує ярмарок вакансій.

15:07 22.05.2023

Як відновити знищені або втрачені документи на право власності?

    Для    отримання   компенсації   від держави за зруйноване майно, українцям необхідно надати документ, який підтверджує право власності. Однак через руйнування будинків багато українців втратили документи, включаючи вище згаданий.      У разі втрати документа на право власності, видається дублікат втраченого або зіпсованого документа.      Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України спільно з Міністерство юстиції України розробили інфографіку щодо порядку відновлення знищених або втрачених документів на право власності пошкодженого/зруйнованого житла.

14:11 12.05.2023

Юрій Крук з робочим візитом відвідав Дальницьку громаду

   11 травня 2023 Начальник Одеської районної військової адміністрації Юрій Крук з робочим візитом відвідав Дальницьку громаду.    Ознайомився з роботою амбулаторії села Новоградківка, та обговорив з керівництвом громади необхідність відновлення будівництва нової будівлі для цього закладу.    Відвідавши  Доброолександрівський та Дальницький ліцеї, Начальник Одеської районної військової адміністрації, ознайомився з роботою закладів освіти та дав відповідні доручення для покращення безпекових  умов навчання школярів.    Зокрема зазначив, що до початку нового навчального року необхідно розробити та реалізувати проект по створенню укриття в ліцеї, щоб діти в Доброолександрівці змогли повноцінно повернутися до офлайн-навчання. А в Дальницькому ліцеї необхідно провести поточний ремонт першого поверху.    Також оглянули майданчик де планується розпочати реалізацію проекту по створенню « Центру дозвілля» з повноцінним бомбосховищем, яке на даний час знаходиться в занедбаному стані.    Також Начальник Одеської районної військової адміністрації Юрій Крук оглянув вже виконані роботи  з розчистки русла річки Барабой, що вкрай  необхідні як для загального покращення екологічної водогосподарської ситуації в районі, так і для того, щоби вберегти від підтоплення населені пункти Дальницької громади.

12:06 12.05.2023

У застосунку Дія доступна нова послуга єВідновлення

    Відтепер українці, чиї домівки постраждали через бойові дії, можуть подати заяву в Дії та отримати кошти на ремонт за програмою єВідновлення. Максимальна сума — 200 тис.грн. Послуга доступна, якщо житло підлягає відновленню і не було повністю відремонтоване.    У першу чергу фінансову допомогу за програмою єВідновлення отримають учасники бойових дій, сім’ї загиблих військовослужбовців, мобілізовані українці, багатодітні сім’ї, опікуни та патронатні вихователі дітей-сиріт й люди з інвалідністю І та ІІ груп.     Щоб отримати допомогу за програмою єВідновлення: -Повідомте про пошкоджене майно у застосунку Дія. Якщо зробили це раніше, повторно не потрібно. -Відкрийте спеціалізований рахунок єВідновлення в одному з банків-учасників програми. Зробити це можна в банківському застосунку, фізичному відділенні чи в процесі подання заяви в застосунку Дія. -Заповніть заяву на допомогу через застосунок Дія. Вкажіть пільгову категорію, контактні дані та рахунок для виплати, а також чи робили ремонт.     Після обробки заяви місцева влада надішле комісію, яка проведе обстеження пошкодженого майна, зафіксує руйнування та визначить суму компенсації. Після перевірки рішення внесуть у Реєстр пошкодженого та зруйнованого майна.

11:34 12.05.2023

Щодо повідомлення RASFF № 2023.2025 про імпортування з Іспанії невідповідного харчового продукту (кукурудзи для попкорну)

        До Держпродспоживслужби надійшло інформаційне повідомлення, отримане по системі швидкого оповіщення щодо харчових продуктів та кормів (RASFF) від 24 квітня 2023 року № 2023.2025, стосовно виявлення хлорпірифосу у кукурудзі для приготування попкорну, що експортувалась з Іспанії (виробник: Liven SA, Barcelona) до України (отримувач: ТОВ «Фоззі Коммерц»).

09:22 10.05.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора