A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дальницька громада
Одеська область, Одеський район

Новини

Дата: від до Скинути

До уваги водіїв великовагових транспортних засобів!

До уваги водіїв великовагових транспортних засобів!

Враховуючи стратегічне значення автомобільних доріг для забезпечення належної роботи економіки країни в умовах правового режиму воєнного стану, беручи до уваги велике скупчення великовагових транспортних засобів та їх рух у напрямку портів Одеської області, у тому числі у рамках реалізації «Зернової Ініціативи» та «Дунайського портового кластеру», з метою забезпечення збереження автомобільних доріг загального користування в Одеській області, зокрема, при температурі повітря вищій, ніж +28°С, спільним наказом Командувача оперативно-стратегічного угруповання військ «Одеса» та голови Одеської обласної державної (військової) адміністрації від 05 липня 2023 року №9 «Про деякі питання безпеки дорожнього руху та збереження автомобільних доріг в умовах правового режиму воєнного стану» прийнято рішення про встановлення особливого режиму в’їзду і виїзду, обмеження свободи пересування, а також руху транспортних засобів на автомобільних дорогах М-15 /Одеса-Рені/, М-05 /Київ-Одеса/, М-14 /Одеса-Мелітополь/ (далі – автомобільні дороги) у межах Одеської області у період з 10:00 години до 18:00 години (далі – особливий режим).

09:44 11.07.2023

Алгоритм надання дозволу на перевезення вантажними транспортними засобами зерна під час дії комендантської години в Одеській області

Алгоритм надання дозволу на перевезення вантажними транспортними засобами зерна під час дії комендантської години в Одеській області

     Для забезпечення своєчасного та безперебійного перевезення зерна, виконання Ініціативи щодо безпечного транспортування зерна та продуктів харчування з українських портів від 21.07.2022 року, постанов Кабінету Міністрів України від 08.07.2020 року № 573, 29.12.2021 року № 1455 визначається алгоритм надання дозволу на перевезення вантажними транспортними засобами зерна під час дії комендантської години в Одеській області.

09:10 11.07.2023

УВАГА!

УВАГА!

Нагадує про тимчасову ЗАБОРОНУ на купання в Чорному морі. Також рекомендуємо утриматися від риболовлі та використання води з акваторії Чорного моря. Ситуація під контролем, але мінна небезпека та загроза захворювань зберігаються.

10:23 07.07.2023

Що робити у разі радіаційної аварії?

Що робити у разі радіаційної аварії?

Підготовлений – значить захищений. Це правило у час повномасштабної війни стало ще більш актуальним. Зважаючи на те, що країна-терорист не дотримується жодних законів та правил ведення війни, кожен українець повинен знати базові правила поведінки у випадку надзвичайної ситуації будь-якого характеру – знайти їх можна за посиланням. 

13:45 05.07.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора