Дальницька громада
Одеська область, Одеський район

Новини

Дата: від до Скинути

Гід з державних послуг

Гід з державних послуг

Гід з державних послуг – це єдиний офіційний ресурс https://guide.diia.gov.ua., який містить інформацію про всі державні послуги в Україні, які надаються органами виконавчої влади та органами місцевого самоврядування.

08:59 02.08.2022

“За безпечні дороги”

“За безпечні дороги”

          Війна додала роботи медикам, поліцейським і рятувальникам. Звичний аврал справ поповнився пораненими, завалами зруйнованих будинків, викликами на підозри мінувань… Це те, де вони незамінні, де дорога кожна секунда для порятунку життів. І багато хто наче й хотів би допомогти в цій нелегкій справі, але не завжди розуміє, як це зробити?           Саме на перетині проблем і свідомості українців Центр демократії та верховенства права (ЦЕДЕМ) та креативна агенція Provid, в рамках Кампанії “За безпечні дороги”, знайшли просте й виразне рішення для соціальної кампанії з безпеки дорожнього руху. В умовах війни допомога кожного з нас ? це не додавати роботи тим, хто рятує життя українців. Тобто дотримання правил дорожнього руху стає ще важливішим, це не щось абстрактне, як декому здавалося раніше.           Кампанія має допомогти якомога більшій кількості людей зрозуміти свою роль у порятунку життів. А ще це данина поваги тим, хто, попри все, спішить на термінові виклики. Проте ми розуміємо, що вони не можуть бути водночас усюди. Власне тому й не відволікали їх на рекламні фотосесії. Ми віримо в те, що українці свідомі, просто їм треба трішки нагадати.

13:14 11.07.2022

Засідання «круглого столу» в Овідіопольської районної філії Одеського обласного центру зайнятості

Засідання «круглого столу» в Овідіопольської районної філії Одеського обласного центру зайнятості

Війна має нищівний вплив на невинних людей, які платять за військову агресію своїм життям, своїм добробутом, житлом, роботою і безпекою… Люди зіштовхуються з безліччю проблем, пов’язаних з пошуком роботи, переміщенням в безпечне місце. Сьогодні, 21 червня 2022 року в приміщенні Овідіопольської районної філії Одеського обласного центру зайнятості відбулося засідання «круглого столу».

10:53 23.06.2022

Шановні медпрацівники!

Шановні медпрацівники!

Шановні медпрацівники! Щиро вітаємо вас із професійним святом – Днем медичного працівника. Від усієї душі зичемо міцного здоров’я, успіхів у роботі, сімейних гараздів, щастя, благополуччя. Нехай ваша нелегка праця, яка повертає людям здоров’я, приносить радість та людське щастя.

10:08 17.06.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора