Дальницька громада
Одеська область, Одеський район

Новини

Дата: від до Скинути

"Ти як?"      ДонорUA.

"Ти як?" ДонорUA.

До Всесвітнього дня донора розповідаємо, чому донорство — це корисно для здоров’я. Як здача крові може допомогти ментальному здоров'ю та як це робити з турботою до себе, розповіли в каруселі. І поділися з нами, чи був у тебе досвід донорства?

15:47 18.06.2024

#Безбарєрність

#Безбарєрність

     Не завжди людина, яка пережила полон, має відповідний офіційний статус. Чи зменшує це отриманий біль? Або пережиті тортури? Чи полегшує наслідки перебування у нелюдських умовах і неможливість себе захистити? Звісно, ні.

15:41 18.06.2024

Пожежна безпека під час збору врожаю!

Пожежна безпека під час збору врожаю!

Від безпеки під час збору врожаю залежить забезпечення кожного з нас хлібом, тому дотримання правил пожежної безпеки є критично важливим. Сонячна та спекотна погода, сухе зерно, а також ненадійність деяких сільськогосподарських машин створюють високий ризик пожеж. Щоб уникнути пожеж під час жнив, суворо забороняється:

11:55 13.06.2024

"Ти як?"

"Ти як?"

       Якщо комунікація з деякими людьми здається тобі нестерпною і виснажливою, то, може, тобі не здається? Можливо, ти маєш справу з людиною з токсичною поведінкою.

11:52 13.06.2024

11 бригада імені Михайла Грушевського Національної гвардії України

11 бригада імені Михайла Грушевського Національної гвардії України

   Гвардійці, попри всілякі труднощі сьогодення, сумлінно виконують свій військовий обов'язок, проявляючи при цьому високий професіоналізм, мужність і сміливість, постійно ризикуючи своїм життям та здоров'ям забезпечують охорону об'єктів критичної інфраструктури, особливо важливих державних об'єктів, дипломатичних представництв та консульських установ іноземних держав, забезпечують контрольно-пропускний режим на блокпостах.

15:25 11.06.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора