Дальницька громада
Одеська область, Одеський район

Крим – це Україна. #рух_спротиву

Дата: 21.06.2024 11:50
Кількість переглядів: 58

     Жителі тимчасово окупованого Криму щодня невтомно продовжують чинити спротив окупантам, демонструючи відвагу та впевненість в Україні, віру в  деокупацію. #рух_спротиву. 

      В окупованій Євпаторії жінка на міській зупинці публічно критикувала російських військових, називаючи їх окупантами та закликала росіян не їхати в окупований Крим, а залишатися на території рф. Жінку затримали, змусили вибачатись на камеру та направили матеріали до “суду”. 

     Окупанти засудили 44-річного жителя Ялти до п’яти років колонії за нібито листування у месенджері з представниками Служби безпеки України, де чоловік нібито висловив бажання вступити до лав ЗСУ.  Він нібито разом з другом передавав СБУ дані про російських військових в Криму і висловив готовність здійснення диверсійних актів щодо російських військових об’єктів в окупованому Криму.

     Активісти руху “Жовта Стрічка” продовжують чинити спротив окупантам в Криму, знищують примірники пропагандистських матеріалів та поширюють патріотичну символіку в окупованих містах на півострові, зокрема у Сімферополі, Севастополі та Ялті. 

     Активісти “Кримських бойових чайок” продовжують викривати особисті дані колаборантів та російських військових злочинців в окупованому Криму. 

     Рух спротиву “Зла Мавка” продовжує вести свої щоденники, а також поширювати щотижневик, де розкриваються злочини окупантів. Також активістки поширили патріотичні листівки в окупованому Сімферополі.

     Крим – це Україна, і ми боремося разом, щоб якнайшвидше повернути Кримський півострів під контроль України, а нашим громадянам з тимчасово окупованих територій – відчуття безпеки.

     Слава Україні!

#спротивтриває

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора