Дальницька громада
Одеська область, Одеський район

#безбарєрність

Дата: 22.05.2024 10:32
Кількість переглядів: 65

Воїн, командир, ветеран, герой. А ще - автор книжки, спортсмен, герой документального фільму, відеоблогер, тіктокер та чемпіон безбарʼєрності в усіх сенсах.

Усе це - і ще більше - Олександр Будько, знаний як Терен.

У серпні 2022-го Олександр отримав важке поранення. У результаті - ампутація обох ніг. Відновлення. Протезування. Реабілітація.

Здавалося б, після цих шалених випробувань можна було б і зупинитися. Проте Терен - справжній лідер, який відповідає не лише за себе, а й за інших. Він став прикладом і натхненням для безлічі людей, а ще - голосом і душею спільноти поранених військових, мотиватором тих, кому важко, і адвокатом тих, хто потребує допомоги.

І як же чудово, що продюсери мегапопулярного шоу «Холостяк» на СТБ (Starlight Media) обрали Олександра головним героєм наступного сезону! Бо воїни, ветерани, нестримні та нескорені і є героями для всіх нас. Саме так руйнуються суспільні упередження, стигма і страхи. Прекрасне рішення, і ми щиро вітаємо його!

І це робота і Міністерства соціальної політики, і всього уряду, і всього суспільства - зруйнувати усі можливі перешкоди на шляху всіх, кому довелося пережити поранення, хвороби чи нещасні випадки, хто сьогодні пересувається на кріслах колісних, за допомогою протезів чи милиць, хто не бачить чи не чує… Це відповідальність цілої країни - стати справді безбарʼєрною, справді інклюзивною, справді комфортною для кожної людини.

Тепер мільйони українців побачать, що герой війни, лідер громадської думки, нескорений Олександр Терен - попри все - є героєм популярної культури, героєм дівочих сердець, героєм усіх українців.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора