Дальницька громада
Одеська область, Одеський район

#Безбарєрність

Дата: 20.05.2024 11:16
Кількість переглядів: 95

Фото без опису

Ми можемо їхати з ветераном та ветеранкою в одному купе. Або разом чекати на заправці, поки готуються хотдоги та кава. Чи опинитися поруч у черзі на касу в супермаркеті.

Ветераном або ветеранкою можуть бути ваш друг, сестра, сусід, однокурсник або незнайомка в метро. Це звичайні люди, яких ми бачимо щодня, але їхній досвід відрізняється від інших.

🫂 Хочете подякувати ветерану або ветеранці? Хочете щось запитати, але губитеся та не можете підібрати слова? Ніяковієте, бо перед вами військовий з протезом і ви просто не знаєте, як поводитися? Відповіді завжди знайдуться у «Довіднику безбар’єрності» (https://bit.ly/3UOzRWi) – гіді з толерантної взаємодії.

А ще – поради з коректного спілкування можна побачити й на екранах АЗС мережі SOCAR Energy Ukraine. А @Укрзалізниця - Ukrzaliznytsia на вокзалах зустрічає банерами та нагадує, що ветерани – не «сонечки» і не герої, а воїни, які виконують обов’язок. Тематичну хвилю «Досвід ветеранів вартий поваги» комунікаційної кампанії Ти як? підтримали учасники спільноти «Бізнес без бар’єрів».

Ця хвиля йде від серця до серця, бо створена за участю самих ветеранів та ветеранок. Її мета – показати колишнім військовим, що у нелегкому процесі відновлення можна отримати підтримку, а цивільним нагадати, що суспільство має поважати досвід захисників і захисниць.

Відверто та через особисте – це про окремі історії людей, які мають бойовий досвід та проходять власний шлях реінтеграції. Ці розповіді можна побачити на 1+1 media або почути в магазинах мережі АТБ-Маркет. Транслюються ролики і у відділеннях ПриватБанк. Тож поки фахівець обробляє ваш фінансовий запит – ви точно дізнаєтеся, як непросто поєднати дві реальності, війни та цивільного життя після повернення, та чому повага до бойового досвіду – понад усе.

Укрпошта, Сільпо та Фокстротпідтримують тематичну хвилю внутрішньою комунікацією і вчать співробітників взаємодії з ветеранами та ветеранками. Work.ua обирає соцмережі та пояснює: на адаптацію після завершення служби захисникам і захисницям потрібен час, і до цього треба ставитися з розумінням. Yakaboo у серії дописів ділиться підбіркою книг, які точно відгукнуться вашому ❤️

🌊 Тематична хвиля «Досвід ветеранів вартий поваги» є частиною комунікаційної кампанії «Ти як?» Всеукраїнської програми ментального здоров’я, яка впроваджується за ініціативою першої леді Олена Зеленська. Розроблена спільно з Програма реінтеграції ветеранів IREX та впроваджується за підтримки USAID Ukraine - USAID Україна.

💼 «Бізнес без бар’єрів» – спільнота компаній, яка об’єдналася навколо ініціативи першої леді Олени Зеленської «Без бар’єрів», спрямованої на створення рівних можливостей для всіх українців.

 

#бізнесбезбарєрів #тияк

#bezbariernist #безбарєрність #barrierfree

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора