A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дальницька громада
Одеська область, Одеський район

Реєстрація декларації відповідності матеріально-технічної бази вимогам законодавства з питань пожежної безпеки

Дата: 22.03.2024 16:16
Кількість переглядів: 71

     Кабінетом Міністрів України прийнято Постанову від 03 листопада 2023 р. № 1143 "Про внесення змін до Порядку подання і реєстрації декларації відповідності матеріально-технічної бази суб’єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки", яку розроблено з метою приведення нормативно-правових актів у сфері пожежної безпеки у відповідність з вимогами Законів України «Про адміністративні послуги».

     Постановою удосконалено процедуру подання і реєстрації декларації відповідності матеріально-технічної бази суб’єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки, а також надано можливість суб’єкту господарювання подавати декларацію до адміністратора центру надання адміністративних послуг або ДСНС чи засобами Єдиного державного вебпорталу електронних послуг, зокрема через інтегровану з ним інформаційну систему ДСНС.

Нормативні документи, що регулюють надання послуги:

Кодекс цивільного захисту України

Постанова Кабінету Міністрів України від 05.06.2013 №440 (із змінами) "Про затвердження Порядку подання і реєстрації декларації відповідності матеріально-технічної бази суб’єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки".

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора