A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дальницька громада
Одеська область, Одеський район

Програма розвитку конкурентоспроможності малого та середнього підприємництва в Одеській області на 2021-2024 роки.

Дата: 12.03.2024 12:12
Кількість переглядів: 36

     З метою подальшого розвитку підприємницької та інвестиційної діяльності в регіоні, забезпечення підтримки малих та середніх підприємств, на підставі розпорядження голови (начальника) обласної державної (військової) адміністрації від 08.11.2023 №934/А-2023 діє Програма розвитку конкурентоспроможності малого та середнього підприємництва в Одеській області на 2021-2024 роки.

     Обласною державною (військовою) адміністрацією оголошено конкурс серед суб’єктів малого та середнього бізнесу на отримання часткової компенсації відсотків за кредитами, залученими для реалізації інвестиційних проєктів.

     Приймання заявок на участь у конкурсі з відповідними документами розпочалося з 23 січня 2024 року. Термін приймання заявок на участь у конкурсі серед суб’єктів малого та середнього бізнесу на отримання часткової компенсації відсотків за кредитами, залученими для реалізації інвестиційних проектів продовжено до 18 березня 2024 року.

     Ознайомитися з Умовами та Порядком проведення конкурсу, а також завантажити форму заявки можна на офіційних веб-ресурсах обласної державної (військової) адміністрації та Департаменту економічної політики та стратегічного планування обласної державної адміністрації, доступних за посиланням: https://oda.od.gov.ua/biznesu/pidtrymka-biznesu/ - у розділі «Пільгове кредитування малого та середнього бізнесу»

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора