Дальницька громада
Одеська область, Одеський район

Боксер - це круто

Дата: 04.01.2024 15:02
Кількість переглядів: 62

   Ось вже минуло три роки,  як Дальницька сільська рада за сприяння Одеської Федерації  боксу  відкрила секцію боксу в селі Барабой. 

З легкої руки тренера Максима Дмитришина секція створила свою назву «Боксерський клуб «Барабой» та свою емблему, під  якими  юні боксери приймають участь у різних змаганням. 

 З перших днів існування клубу до сорока  вихованців відвідують заняття з боксу. За цей час діти вже виросли, змужніли від тренувань, сміливо виходять на ринг, є і дівчата, які не поступаються хлопцям. Юні боксери з кожного змагання привозять грамоти і медалі, пишаються своїми досягненнями.

Зі свого боку сільська рада завжди підтримує роботу  з виховання дітей та молоді, їх спортивного та культурного розвитку.  В вересні 2021 року в зал тренувань було придбано м’які татамі на 60м2, щоб дітям  було зручно займатись, виділявся транспорт для поїздок на змагання. З початком війни всі тренування   було зупинено, але пізніше, діти з новими силами та натхненням відновили заняття. На даний час  тренер Максим добровільно пішов на війну, а його  роботу з дітьми продовжує батько, тренер Петро Іванович.

До новорічних свят Дальницька сільська рада виділила для юних боксерів солодкі подаруночки, щоб підбадьорити дітей та створити їм новорічний настрій…..

Брабойський староста


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора