Дальницька громада
Одеська область, Одеський район

Алгоритм надання дозволу на перевезення вантажними транспортними засобами зерна під час дії комендантської години в Одеській області

Дата: 11.07.2023 09:10
Кількість переглядів: 98

     Для забезпечення своєчасного та безперебійного перевезення зерна, виконання Ініціативи щодо безпечного транспортування зерна та продуктів харчування з українських портів від 21.07.2022 року, постанов Кабінету Міністрів України від 08.07.2020 року № 573, 29.12.2021 року № 1455 визначається алгоритм надання дозволу на перевезення вантажними транспортними засобами зерна під час дії комендантської години в Одеській області.

     Підприємствам, установам, організаціям, фізичним особам та вантажним транспортним засобам, що здійснюють перевезення зерна дозволяється вільно пересуватися та здійснювати рух під час дії комендантської години при наявності перепусток, виданих військовою комендатурою Одеської області.

     Відповідно до наказу військового командування від 04.08.2022 № 65 «Про затвердження Інструкції про порядок виготовлення та видачі перепусток» для отримання перепусток підприємства, установи та організації звертаються заявкою з обґрунтуванням їх необхідності до Одеської обласної державної (військової) адміністрації в якій вказується:

  • обґрунтування щодо невідкладності виконання службових завдань, потреби у видачі перепусток на перебування фізичних осіб та транспортних засобів в певний період доби на території де запроваджено комендантську годину;
  • відомості про осіб, в яких вказується прізвище, ім’я та по батькові, паспортні дані та посада, яка займається;
  • відомості про транспортний засіб з визначенням марки, кольору, реєстраційного номеру, належності до підприємства, установи та організації.

Одеська обласна державна (військова) адміністрація здійснює:

  • проведення реєстрації заявок;
  • розгляд та погодження відповідними департаментами, управліннями, службами за напрямками діяльності.

     Погоджені заявки передаються до військової комендатури Одеської області для прийняття рішення та погодження з військовим командуванням.

     За результатами погодження з військовим командуванням військовою комендатурою Одеської області проводиться оформлення та облік перепусток, визначається дата видачі та термін дії.

     Оформлені перепустки засвідчуються особистим підписом військового коменданта та засвідчується печаткою військової комендатури Одеської області.

     Видача перепусток уповноваженим представникам підприємств, установ та організацій (заявникам) здійснюється в Одеській обласній державній (військовій) адміністрації.

    Після закінчення терміну дії, перепустки через Одеську обласну державну (військову) адміністрацію повертаються до військової комендатури області.

     Перепустки, видані військовою комендатурою Одеської області дійсні тільки в межах Одеської області.

     Контроль виконання алгоритму здійснюється військовою комендатурою та ГУНП в Одеській області.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора