Дальницька громада
Одеська область, Одеський район

Спільнота «Бізнес без бар’єрів» підтримала комунікаційну кампанію «Ти як?»

Дата: 01.07.2023 11:12
Кількість переглядів: 99

Ти як? – питають у своїх працівників, клієнтів, гостей, відвідувачів, пасажирів, читачів учасники спільноти «Бізнес без бар’єрів».

Так, ролики про ментальне здоров’я транслює у своїх магазинах рітейлер побутової техніки та електроніки «Фокстрот».

Ви точно побачите їх на екранах АЗК мережі SOCAR Energy Ukraine. На касах та в торгових залах мережі магазинів «Фора». У відділеннях ПриватБанку.

Заклик піклуватися про ментальне здоров’я є у всіх магазинах АТБ, у вагонах Інтерсіті та на вокзалах «Укрзалізниці».

Національна книжклва пдатформа Yakaboo у кожне своє замовлення вкладає закладинки з QR-кодом на спеціальну сторінку Ти як? Дякуємо Міжнародній організації з міграції (МОМ) за підтримку у втіленні цієї ініціативи.

Ощадбанк запустив спеціальну сторінку на внутрішньому ресурсі для підтримки ментального здоров’я співробітників.

Дякуємо кожному учаснику спільноти, що стаєте для українців провідниками у світ піклування про ментальне здоров’я. А ще – за ваш креатив і щирість у дружніх постах у соціальних мережах.

Фото без опису

Далі буде. Попереду багато цікавого та такого, що навмисне не придумаєш.

Комунікаційна кампанія Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?» за ініціативою Олена Зеленська реалізується за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

«Бізнес без бар’єрів» – спільнота з 22-х компаній, яка об’єдналася навколо ініціативи першої леді Олени Зеленської «Без бар’єрів», спрямованої на створення рівних можливостей для всіх українців.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора