A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дальницька громада
Одеська область, Одеський район

ПОВІДОМЛЕННЯ про оприлюднення проекту регуляторного акта Проект рішення ««Про встановлення ставок та пільг із сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки на території Дальницької сільської ради»

Дата: 14.06.2023 20:39
Кількість переглядів: 84

ПОВІДОМЛЕННЯ

про оприлюднення проекту регуляторного акта

 

Проект рішення ««Про встановлення ставок та пільг із сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки на території Дальницької сільської ради»

 

Розробник Дальницька сільська рада

Відповідно до ст. 9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики в сфері господарської діяльності» від 11.09.2003 року №1160-IV (далі-Закон) та з метою одержання зауважень і пропозицій, Дальницька сільська рада  підготувала проект рішення «Про встановлення ставок та пільг із сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки на території Дальницької сільської ради».

Регуляторний акт дасть змогу забезпечити реалізацію державної політики у сфері встановлення місцевих податків і зборів.

З метою отримання зауважень і пропозицій проект регуляторного акта та відповідний аналіз регуляторного впливу буде розміщено на сайті Дальницької сільської ради  http://dalnycka.gromada.org.ua/.

 Зауваження та пропозиції щодо проекту регуляторного акта та відповідного регуляторного впливу приймаються протягом 1 (одного) місяця з дня оприлюднення шляхом письмових та усних звернень до Дальницької сільської ради. Поштова адреса розробника проекту регуляторного акта: 67842, Одеська область, Одеський район, с.Дальник, вул. Дружби, 126.

 

 

Відповідальна особа Начальник фінансового  відділу           Сіміоніді О.В.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора