Дальницька громада
Одеська область, Одеський район

З Днем захисту дітей!

Дата: 01.06.2023 09:14
Кількість переглядів: 69

Сьогодні ми відзначаємо свято маленьких громадян нашої країни – Міжнародний день захисту дітей. Водночас це й свято тих, хто завжди поруч з дітьми, хто піклується про них і допомагає їм у всьому. Кожна дитина повинна мати дитинство, яке має бути під захистом: захистом прав, здоров’я і життя. 

        Війна вкрала в українських дітей не лише ці можливості, у багатьох – навіть здоров’я та життя. Вся країна стоїть одним фронтом за те, щоб побороти загарбника та захистити наше найцінніше, щоб спочатку повернути на вулиці всієї України щирий дитячий сміх, а тоді – права дітей на творчість, освіту, мрії та гідне життя.

      Дорогі хлопчики та дівчатка, прийміть найщиріші привітання! Бажаю вам, міцного здоров’я, успіхів, добра, безмежного щастя, мирного неба та нехай у вашому житті ніколи не буде розчарувань.

Фото без опису

      Дякую всім батькам, вихователям, педагогам, соціальним працівникам за щоденну натхненну працю,  любов та турботу про дітей. Слова особливої поваги – людям, які піклуються про діток, що залишилися без батьківської опіки і найбільше потребують тепла і любові.

У цей святковий день бажаю всім здоров’я, миру, добра.

      Нехай наші діти ростуть під щоденним Божим захистом.

 

З повагою, голова Дальницької сільської ради КРУТЮК Сергій


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора