Дальницька громада
Одеська область, Одеський район

Юрій Крук з робочим візитом відвідав Дальницьку громаду

Дата: 12.05.2023 12:06
Кількість переглядів: 163

   11 травня 2023 Начальник Одеської районної військової адміністрації Юрій Крук з робочим візитом відвідав Дальницьку громаду.
Фото без опису
   Ознайомився з роботою амбулаторії села Новоградківка, та обговорив з керівництвом громади необхідність відновлення будівництва нової будівлі для цього закладу.

   Відвідавши  Доброолександрівський та Дальницький ліцеї, Начальник Одеської районної військової адміністрації, ознайомився з роботою закладів освіти та дав відповідні доручення для покращення безпекових  умов навчання школярів.

   Зокрема зазначив, що до початку нового навчального року необхідно розробити та реалізувати проект по створенню укриття в ліцеї, щоб діти в Доброолександрівці змогли повноцінно повернутися до офлайн-навчання. А в Дальницькому ліцеї необхідно провести поточний ремонт першого поверху.
Фото без опису
   Також оглянули майданчик де планується розпочати реалізацію проекту по створенню « Центру дозвілля» з повноцінним бомбосховищем, яке на даний час знаходиться в занедбаному стані.
Фото без опису
   Також Начальник Одеської районної військової адміністрації Юрій Крук оглянув вже виконані роботи  з розчистки русла річки Барабой, що вкрай  необхідні як для загального покращення екологічної водогосподарської ситуації в районі, так і для того, щоби вберегти від підтоплення населені пункти Дальницької громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора