A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дальницька громада
Одеська область, Одеський район

У застосунку Дія доступна нова послуга єВідновлення

Дата: 12.05.2023 11:34
Кількість переглядів: 159

    Відтепер українці, чиї домівки постраждали через бойові дії, можуть подати заяву в Дії та отримати кошти на ремонт за програмою єВідновлення. Максимальна сума — 200 тис.грн. Послуга доступна, якщо житло підлягає відновленню і не було повністю відремонтоване.
   У першу чергу фінансову допомогу за програмою єВідновлення отримають учасники бойових дій, сім’ї загиблих військовослужбовців, мобілізовані українці, багатодітні сім’ї, опікуни та патронатні вихователі дітей-сиріт й люди з інвалідністю І та ІІ груп.
    Щоб отримати допомогу за програмою єВідновлення:
-Повідомте про пошкоджене майно у застосунку Дія. Якщо зробили це раніше, повторно не потрібно.
-Відкрийте спеціалізований рахунок єВідновлення в одному з банків-учасників програми. Зробити це можна в банківському застосунку, фізичному відділенні чи в процесі подання заяви в застосунку Дія.
-Заповніть заяву на допомогу через застосунок Дія. Вкажіть пільгову категорію, контактні дані та рахунок для виплати, а також чи робили ремонт.

    Після обробки заяви місцева влада надішле комісію, яка проведе обстеження пошкодженого майна, зафіксує руйнування та визначить суму компенсації. Після перевірки рішення внесуть у Реєстр пошкодженого та зруйнованого майна.

    Дія автоматично сформує заяву. Перевірте її та відправте в обробку.

    Якщо у житла є співвласники, вони мають погодитись на участь у програмі.


     Детальніше про єВідновлення, умови участі та обмеження – за посиланням: https://erecovery.diia.gov.ua/.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора