A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дальницька громада
Одеська область, Одеський район

Щодо проведення медоглядів під час воєнного стану

Дата: 06.02.2023 15:36
Кількість переглядів: 143

    До поштової скриньки ПМУ Держпраці також надходять листи із питаннями щодо проведення медоглядів під час воєнного стану.

       Відповідаючи на них, фахівці Управління зазначають, що введення в Україні воєнного стану не спричинило внесення змін до нормативно-правових актів або інших розпорядчих документів, на підставі яких роботодавець може перенести строк проведення медичного огляду працівників чи допустити до роботи працівника, який не пройшов медогляд.

        У статті 17 Закону «Про охорону праці» зазначається, що роботодавець зобов’язаний за свої кошти забезпечити фінансування та організувати проведення попереднього (під час прийняття на роботу) і періодичних (протягом трудової діяльності) медичних оглядів працівників відповідно до наказу Міністерства охорони здоров’я України “Про затвердження порядку проведення медичних оглядів працівників певних категорій” за № 246 від 21.05.2007.

 

Детальніше про проведення медоглядів та їх мету читайте за посиланням: http://mk.dsp.gov.ua/news/pmu-derzhpratsi-nadaie-konsultatsii-onlain-medychni-ohliady-pid-chas-voiennoho-stanu/?fbclid=IwAR3lQdpegehkOhVK-LqjdRnB5hOQLOZ8X2959G3H_Kx4wDYC3NA6A2802oE

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора