A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дальницька громада
Одеська область, Одеський район

Звернення в.о. Дальницького сільського голови - секретаря ради Жанни КУДРИНСЬКОЇ до жителів Дальницької сільської територіальної громади

Дата: 17.01.2023 10:16
Кількість переглядів: 149

Шановні жителі Дальницької громади!

       Наша країна переживає постійні ракетні удари, під час яких противник вражає  важливі об’єкти енергетичної інфраструктури. Через це виникає дефіцит її генерації по всій території держави. Тому наполегливо просимо кожного побутового споживача нашої громади ощадливо використовувати електроенергію.

Максимальна економія електроенергії в умовах воєнного стану дуже важлива!

    Ощадливий підхід до використання енергоресурсів завжди були важливим питанням для українців. Особливо важливим він є під час воєнного стану та військових дій.

Розумне і дбайливе користування електроенергією  дозволить, що наразі найголовніше, - зменшити навантаження на вражену енергетичну систему.

Сьогодні кожен з нас має виявляти розуміння під час відключень електроенергії та стійко витримувати всі випробування, які впали на долю нашої країни.

Хочу наголосити,  що ДТЕК Одеські електромережі разом з владою та НЕК Укренерго робить все можливе для усунення наслідків ударів, забезпечення населення електроенергією та стабілізації ситуації.

Для комунальних об'єктів ЖКГ придбані генератори для періодичної подачі води на кілька годин при тривалій вісутності світла.

 

Наразі пропонуємо основні  поради, які допожуть зберегти стабільне електропостачання:

  • Електропроводка повинна бути справною. Пошкоджена мережа – це небезпечно.
  • Вимикайте світло. За статистикою, близько 30% електроенергії витрачається на освітлення порожніх приміщень.
  • Використовуйте світлодіодні лампи
  • Вимикайте з розетки електроприлади. Комп’ютер, телевізор, та інші пристрої, залишені в «режимі очікування», продовжують споживати енергію.
  • Обирайте економний режим прання.
  • За жодних обставин не вмикайте одночасно прилади, які здійснюють велике навантаження на електромережі.

 

Також окремо звертаємо вашу увагу на те, що в громаді працюють “Пункти незламності”, які забезпечені автономним джерелом електропостачання (генератором),де можна буде зігрітися, зв’язатися з рідними, випити гарячого чаю.

Наразі, зберігаємо спокій, допомагаємо один одному, економимо електроенергію та віримо в нашу перемогу! Разом ми переможемо!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора