A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дальницька громада
Одеська область, Одеський район

ПОВІДОМЛЕННЯ

Дата: 08.09.2022 14:37
Кількість переглядів: 857

    На виконання листа Державної податкової служби України № 10446/5/15-32-24-11-05   від 23.08.2022року  Дальницька сільська рада доводить до відома громадян, власників земельних ділянок площею понад 2 га (одноосібники), якими у 2022році не подано декларації про майновий стан і доходи, про те,  що Вам необхідно терміново звернутись до Головного управління ДПС в Одеській області та в зручний для Вас спосіб  подати Декларацію про майновий стан і доходи, щоб уникнути відповідальності за ухилення від сплати податків та подання звітності під час воєнного стану.

 Нагадуємо ! Згідно п.49.3 ст.49 ПКУ податкова Декларація подається платником податків за місцем своєї податкової адреси у зручний йому спосіб:

  • Особисто або уповноваженою особою;
  • Поштою з повідомленням про вручення та описом вкладення не пізніше ніж за 5 днів до закінчення граничного строку подання;
  • Засобами електронного зв’язку в електронній формі з дотриманням вимог законів України «Про електронні документи та електронний документообіг» та «Про електронні довірчі послуги»(електронна форма).

Також платники податків можуть подати декларацію про майновий стан і доходи он-лайн, скориставшись сервісом «Електронний кабінет».

 

Дякуємо за розуміння та виконання своїх обов’язків, як платника земельного податку.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора