A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дальницька громада
Одеська область, Одеський район

Засідання «круглого столу» в Овідіопольської районної філії Одеського обласного центру зайнятості

Дата: 23.06.2022 10:53
Кількість переглядів: 1522

Війна має нищівний вплив на невинних людей, які платять за військову агресію своїм життям, своїм добробутом, житлом, роботою і безпекою… Люди зіштовхуються з безліччю проблем, пов’язаних з пошуком роботи, переміщенням в безпечне місце. Сьогодні, 21 червня 2022 року в приміщенні Овідіопольської районної філії Одеського обласного центру зайнятості відбулося засідання «круглого столу».

Серед присутніх за «круглим столом» були представники органів місцевого самоврядування, зокрема головні спеціалісти відділу економічного розвитку та комунального майна Овідіопольської селищної ради Оксана Дорошенко та сектору організаційного забезпечення Дальницької сільської ради Галина Добіжа та головним державним інспектором головного управління Держпраці в Одеській області Інною Долгою.

В.о. директора Овідіопольської районної філії ООЦЗ Ірина Артьомова звернула увагу на вирішення проблем зайнятості, наближення соціальних послуг до жителів громади та внутрішньо переміщених осіб у воєнний час.

Продовжила інформування учасників заходу заступник начальника відділу надання соціальних послуг Катерина Ройченко, яка розповіла про послуги служби зайнятості для роботодавців, акцентуючи увагу на Постанові КМУ від 20 березня 2022 р. №331 «Про затвердження Порядку надання роботодавцю компенсації витрат на оплату праці за працевлаштування внутрішньо переміщених осіб внаслідок проведення бойових дій під час воєнного стану в Україні».

Дорошенко О. та Добіжа Г. поінформували  про діючих роботодавців на території громад.

Тож, ключова роль покладається на місцеві органи влади та служби, які надають соціальну допомогу та підтримку, зокрема в сфері зайнятості. Овідіопольська районна філія розповіла та порекомендувала шукачам роботи сервіс з пошуку роботи, через телеграм канал вакансій: https://t.me/ovidiy45

Як резюме: станом на  21 червня 2022 року в Овідіопольській районній філії ООЦЗ зареєстровано 15 вакансій, з них укомплектовано 9, актуальних вакансій залишилось 6.

 


 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора