A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дальницька громада
Одеська область, Одеський район

ПІДТРИМАЙТЕ ДИТИНУ, ЯКА З РІЗНИХ ПРИЧИН, НЕ МОЖЕ ПРОЖИВАТИ У РІДНІЙ СІМ’Ї!

Дата: 30.01.2020 16:54
Кількість переглядів: 3431

ПІДТРИМАЙТЕ ДИТИНУ, ЯКА З РІЗНИХ ПРИЧИН, НЕ МОЖЕ ПРОЖИВАТИ У РІДНІЙ СІМ’Ї!

- Ви громадяни України
- Ви подружжя
- Ви досягли віку 35-60 років
- Ви маєте позитивний досвід виховання власних дітей
- Проживаєте на спільній (власній чи орендованій) житловій площі
- Не байдужі до долі дітей, які залишилися без батьківського піклування

Кожна дитина має право на сім’ю, на тата та маму. Як відомо, навіть найкомфортніший інтернатний заклад та найдобріші вихователі не можуть замінити дитині-сироті те батьківське піклування, яке вона так потребує. На сьогоднішній день важливим напрямком роботи держави щодо підтримки, охорони та піклування таких дітей є створення різних сімейних форм виховання.

Однією із таких форм виховання є опікунська сім’я. Метою утворення опікунської сім'ї є забезпечення належних умов для зростання в сімейному оточенні дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування, шляхом влаштування їх у сім'ю на виховання та спільне проживання.

Якщо Ви виявили бажання передати свої знання та вміння дітям, виховувати з них справжніх патріотів своєї країни, вкладати в них душу та віддавати всю свою любов, прийняти до своєї родини дітей, яким потрібна материнська любов та батьківська турбота.

Звертайтеся за інформацією: Служба у справах дітей, центр сім’ї та молоді Дальницької сільської ради Овідіопольського району Одеської області с. Дальник, вул. Дружби, буд.126 тел. (0-4851) 4-92-55, 4-92-75, 4-92-100

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора