Дальницька громада
Одеська область, Одеський район

Рішення сесії №591 -VII «Про затвердження Положення про оренду майна комунальної власності об’єднаної територіальної громади Дальницької сільської ради.»

Кількість переглядів: 366
Скликання: -
Сесія: -
Тип документу: Рішення сесії
Дата: 19.02.2019
Номер документу: 591 -VII
Назва документу: Про затвердження Положення про оренду майна комунальної власності об’єднаної територіальної громади Дальницької сільської ради.
Прикріплені файли:
  1. Про затвердження Положення про оренду майна комунальної власності об’єднаної територіальної громади Дальницької сільської ради. (0.11 МБ)

                                                              Тризуб  

                                                          Україна

                                         Дальницька сільська рада

                             Овідіопольського району Одеської області

                                    XIII чергова сесія  VII скликання

                                                        РІШЕННЯ

 

 

    19.02.2019 р                                                                                  № 591-VII                                                                              

 

     Про затвердження Положення про оренду майна комунальної власності об’єднаної територіальної громади Дальницької сільської ради.

Відповідно до розділу  58 Цивільного кодексу України, статей 283 - 289, 291 Господарського кодексу України, Закону України «Про оренду державного та комунального майна», Закону України «Про оцінку майна, майнових прав та професійну оціночну діяльність в Україні», Постанови Кабінету Міністрів України від 4 жовтня 1995 р. № 786 «Про Методику розрахунку орендної плати за державне майно та пропорції її розподілу»,  та з метою підвищення ефективності використання об'єктів комунальної власності Дальницької сільської ради, керуючись пунктом 31 частини першої статті 26 та частиною п'ятої статті 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Дальницька сільська рада 

                            В и р і ш и л а :

1. Затвердити Положення про оренду майна комунальної власності Дальницької територіальної громади, згідно з Додатком № 1.

2. Затвердити Порядок проведення конкурсу на право оренди майна комунальної власності Дальницької територіальної громади згідно з Додатком №

3. Затвердити Методику розрахунку орендної плати за майно комунальної власності Дальницької територіальної громади, яке передається в оренду, згідно з Додатком № 3.

4. Затвердити Типовий договір про передачу в оренду майна комунальної власності Дальницької територіальної громади,   згідно  з Додатком  № 4.

5.Секретарю ради Кудринській Ж.Б. забезпечити оприлюднення даного рішення   на офіційному веб-сайті Дальницької  сільськоїради.

6.Рішення вступає в дію з моменту його оприлюднення.

       7.Контроль за виконанням даного рішення покласти на начальника відділу фінансів, бюджету та планування Сіміоніді О.В. та на постійну депутатську комісію з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства, енергозбереження та транспорту (голова Сальніков С.І.)

    

Дальницький сільський голова                                 С.І.Крутюк


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора