. №. «Інформація щодо процедур закупівель ДК 021:2015: 03220000-9 — Овочі, фрукти та горіхи (Цибуля ріпчаста ДК 021:2015:03221113-1; Яблука ДК 021:2015: 03222321-9; Огірок ДК 021:2015: 03221270-9; Помідор ДК 021:2015: 03221240-0; Морква ДК 021:2015: 03221112-4; Банан ДК 021:2015: 03222111-4; Лимон ДК 021:2015:03222210-8; Мандарин ДК 021:2015:03222240-7; Апельсин ДК 021:2015: 03222220-1; Капуста білокачанна ДК 021:2015: 03221410-3; Перець солодкий ДК 021:2015:03221230-7; Мускатний горіх ДК 021:2015: 03222000-3; Буряк ДК 021:2015: 03221112-4)»
Скликання: | - |
Сесія: | . |
Тип документу: | . |
Дата: | 04.10.2023 |
Номер документу: | . |
Назва документу: | Інформація щодо процедур закупівель ДК 021:2015: 03220000-9 — Овочі, фрукти та горіхи (Цибуля ріпчаста ДК 021:2015:03221113-1; Яблука ДК 021:2015: 03222321-9; Огірок ДК 021:2015: 03221270-9; Помідор ДК 021:2015: 03221240-0; Морква ДК 021:2015: 03221112-4; Банан ДК 021:2015: 03222111-4; Лимон ДК 021:2015:03222210-8; Мандарин ДК 021:2015:03222240-7; Апельсин ДК 021:2015: 03222220-1; Капуста білокачанна ДК 021:2015: 03221410-3; Перець солодкий ДК 021:2015:03221230-7; Мускатний горіх ДК 021:2015: 03222000-3; Буряк ДК 021:2015: 03221112-4) |
Прикріплені файли: |
|
Інформація щодо процедур закупівель
на виконання п. 41 Постанови Кабінету Міністрів України
від 11 жовтня 2016 р. № 710 «Про ефективне використання державних коштів» із змінами внесеними Постановою Кабінету Міністрів України від 16 грудня 2020 р. № 1266 «Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 1 серпня 2013 р. № 631 і від 11 жовтня 2016 р. № 710»
Найменування предмета закупівлі із зазначенням коду ЄЗС |
Вид та ідентифікатор закупівлі |
Очікувана вартість предмета закупівлі |
Обґрунтування |
Очікуваної вартості предмета закупівлі |
|||
ДК 021:2015: 03220000-9 — Овочі, фрукти та горіхи (Цибуля ріпчаста ДК 021:2015:03221113-1; Яблука ДК 021:2015: 03222321-9; Огірок ДК 021:2015: 03221270-9; Помідор ДК 021:2015: 03221240-0; Морква ДК 021:2015: 03221112-4; Банан ДК 021:2015: 03222111-4; Лимон ДК 021:2015:03222210-8; Мандарин ДК 021:2015:03222240-7; Апельсин ДК 021:2015: 03222220-1; Капуста білокачанна ДК 021:2015: 03221410-3; Перець солодкий ДК 021:2015:03221230-7; Мускатний горіх ДК 021:2015: 03222000-3; Буряк ДК 021:2015: 03221112-4) |
Відкриті торги з особливостями UA-2023-10-03-011691-a |
274 862,00 грн. (Двісті сімдесят чотири тисячі вісімсот шістдесят дві грн. 00 коп.) з ПДВ |
Очікувана вартість предмета закупівлі складає 274 862,00 грн. (Двісті сімдесят чотири тисячі вісімсот шістдесят дві грн. 00 коп.) з ПДВ і визначена відповідно до примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі (затверджена наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020 року №275) виходячи з моніторингу цін на ринку таких товарів та з урахуванням середніх споживчих цін на товари (послуги) по Україні у серпня - вересні 2023 року по Одеській області. (http://www.ukrstat.gov.ua). Щодо розміру бюджетного призначення: відповідно до статті 4 Закону планування закупівель здійснюється на підставі наявної потреби у закупівлі товарів, робіт і послуг. Заплановані закупівлі включаються до річного плану закупівель. Закупівля здійснюється відповідно до змін до річного плану. Затверджено кошторис на 2023 рік, в якому зокрема передбачаються видатки на продукти харчування, в т. ч. овочів, фруктів та горіхів. |
Обґрунтування: Технічні та якісні характеристик предмета закупівлі: У замовника є необхідність у закупівлі товару даного виду, оскільки за своїми якісними та технічними характеристиками найбільше відповідає вимогам та потребам замовника. Тому, для дотримання принципів Закону, а саме максимальної економії та ефективності замовником було прийнято рішення провести закупівлю саме даного виду товару. (Товар повинен відповідати нормативному документу на цей вид продукції (товару).
№ |
Найменування товару |
Одиниця виміру |
Кількість |
Технічні та якісні характеристики |
1 |
Цибуля ріпчаста ДК 021:2015:03221113-1 |
кг |
316 |
Цибуля ріпчаста, врожаю 2023 року Згідно з ДСТУ 3234-95 Зовнішній вигляд: Відбірні цибулини, визрілі, цілі, свіжі, сухі, з добре висушеними верхніми лусочками і висушеною шийкою від 2 до 5 см включно, не пошкоджені сільськогосподарськими шкідниками і хворобами; без механічних пошкоджень. Без стороннього запаху і присмаку. Розмір цибулин за найбільшим поперечним діаметром для овальних форм/для решти форм, не менше 6,0 см - 7,0 см. Внутрішня будова: м’якуш соковитий. При поставках продуктів харчування надавати документи, які підтверджують якість товару (сертифікати відповідності, посвідчення про якість або висновки з санітарно – епідеміологічної експертизи та ін.) Товар повинен бути упакований у сітки/сітчаті мішки, вагою до 10 кг., без ГМО. Сорт тривалого зберігання. Не допускається наявність гнилої, пошкодженої шкідниками, ураженої хворобами, в’ялої. |
2 |
Яблука ДК 021:2015: 03222321-9 |
кг |
844 |
ДСТУ 7075: 2009 та інших документів, що діють на території України, українського виробника. Першого сотру , осінні, зимові,літні Плоди стиглі, не в'ялі, без пошкоджень шкідниками, хворобами і т.д., без фізичних пошкоджень, однакові за забарвленням, плоди однакові за формою за розміром від 6см до 8 см, запах яблучний, притаманний ботанічному сорту без стороннього запаху, смак без стороннього присмаку ,солодкий, кисло-солодкий |
3 |
Огірок ДК 021:2015: 03221270-9 |
кг |
1 012 |
Відповідно до ДСТУ,ТУ та інших документів, що діють на території України. Без ГМО. Українського виробника Плоди свіжі, цілі, здорові, без механічних пошкоджень, чисті, без плодоніжки, М’якуш плоду щільний, з недорозвиненим водянистим насінням. Допускаються злегка вигнуті плоди для довгоплідних і середньоплідних огірків (вгнутість не більше ніж 0,2), одного ботанічного і товарного сорту в партії поставки, однакові за формою, розміром і забарвленням в партії поставки. Допускаються плоди з вирваною плодоніжкою (діаметр пошкодження не більше ніж 1,0 см). Врожай 2023 року. |
4 |
Помідор ДК 021:2015: 03221240-0 |
кг |
568 |
Відповідно до ДСТУ,ТУ та інших документів, що діють на території України. Без ГМО. Українського виробника. Помідори повинні бути свіжими, цілими, здоровими, чистими, не порізаними; по спілості. Червоними, рожевими або жовтими, без механічних ушкоджень і сонячних опіків. Розмір плодів по діаметру не менш 5см, з подовженою формою не менше 4 см. Врожай 2023 року. |
5 |
Морква ДК 021:2015: 03221112-4 |
кг |
652 |
Коренеплоди дозрілі, свіжі, цілі, здорові, не зів’ялі, не тріснуті, типові для даного сорту форми і забарвлення без бадилля, без ознак загнивання, не одерев’янілі, не маючі форму вилки (звільнені від другорядних коренів) Довжина від 15 до 20 см, різниця між найбільшим і найменшим коренеплодом в одній упаковці: не більше 3 см. Вага одного коренеплоду:150-200 г., різниця ваги між найбільшим і найменшим коренеплодом в одній упаковці: 50 гр. Не допускається: - наявність коренеплодів пошкоджених шкідниками, гризунами, личинками морквяної мухи тощо; - наявність коренеплодів з ознаками підмерзлості, дуплистості; - наявність в упаковці соломи, стебелів, каміння тощо. Коренеплоди без поверхневої вологи, крім вологи від природних випарів здорових коренеплодів. ДСТУ 7035:2009. Термін зберігання не менше 8 місяців з моменту поставки товару Замовнику. Товар повинен мати відповідне пакування, яке забезпечує цілісність товару та збереження його якості під час транспортування. |
6 |
Банан ДК 021:2015: 03222111-4 |
кг |
1 984 |
Відповідно до ДСТУ,ТУ та інших документів,що діють на території України. Без ГМО. Банани повинні бути свіжі, чисті, не в’ялі, без механічних пошкоджень, не пошкоджені хворобами і шкідниками, достатньої зрілості. Запах специфічний спілим бананам, смак солодкий, без зайвого присмаку та аромату. Плоди з зеленувато-жовтим, жовтим забарвленням шкірки, але не перезрілі, щільні, округлі, м'якоть кремова. Не допускається - зміст плодів поламаних, з надривом шкірки у плодоніжки, глибокими порізами, сильними натисками, тріщинами шкірки, гнилих, запарених, зелених, підморожених, розчавлених, з сильними пошкодженнями, перезрілих з темно-коричневим, чорним або плямистим забарвленням шкірки |
7 |
Лимон ДК 021:2015:03222210-8 |
кг |
34,2 |
Відповідно до ДСТУ,ТУ та інших документів, що діють на території України. Без ГМО. Лимони повинні бути свіжі, чисті, не в’ялі, без механічних пошкоджень, не пошкоджені хворобами і шкідниками, достатньої зрілості. Запах та смак своєрідні свіжим лимонам, без зайвого запаху та присмаку. Колір від світло-зеленого до жовтого або помаранчевого. Не допускаються плоди зелені, підморожені та з ознаками захворювань: цвілі, гнилі |
8 |
Мандарин ДК 021:2015:03222240-7 |
кг |
460 |
Відповідно до ДСТУ,ТУ та інших документів,що діють на території України. Без ГМО. Мандарини мають бути свіжими, зрілими,здоровими, чистими. Без механічних пошкоджень та пошкоджень шкідниками. Першого сорту. Розмір плодів від 5 – 8 см. Запах і смак-властиві мандарин без стороннього запаху та смаку. Форма і колір повинні відповідати ботанічному сорту. Перезрілі, гнилі плоди не допускаються. |
9 |
Апельсин ДК 021:2015: 03222220-1 |
кг |
496 |
Відповідно до ДСТУ,ТУ та інших документів,що діють на території України . Без ГМО. Апельсини мають бути свіжі, цілі, чисті, без зайвої зовнішньої вологості, незів’ялі,без механічних пошкоджень та пошкоджень шкідниками. Колір відповідного виду, без плямистості. Смак, запах без сторонніх домішок. Зрілі, із щільною шкіркою, без ознак гнилизни. без надривів шкіри, глибоких порізів, тріщин, що зачіпляють м`якоть та без перевищеного вмісту хімічних речовин. Смак і запах без сторонніх домішок, без ГМО, вага одиниці 150-200 грам. Плоди за розміром 8 – 10 см Перезрілі, гнилі плоди не допускаються. |
10 |
Капуста білокачанна ДК 021:2015: 03221410-3 |
кг |
568 |
Качани повинні бути не в’ялі, цілі, свіжі, чисті, не зів’ялі, не тріснуті, без пошкоджень, не пошкоджені хворобами, без зайвої зовнішньої вологи, зачищені до щільно облягаючи зелених або білих листів. Повинні бути фасовані у споживчу тару (у мішки, сітки,ящик). ДСТУ 7037:2009. Термін зберігання не менше 8 місяців з моменту поставки товару Замовнику. Товар повинен мати відповідне пакування, яке забезпечує цілісність товару та збереження його якості під час транспортування. Врожай 2023 року. |
11 |
Перець солодкий ДК 021:2015:03221230-7 |
кг |
196 |
Згідно з ДСТУ 2659-94 та/або інших актуальних державних стандартів України. Українського виробника . Плоди свіжі, цілі, чисті, здорові, по формі і забарвленню відповідні ботанічному сорту, з плодоніжкою. Розмір по довжині без урахування плодоніжки не менш 10 см. Смак солодкий з легкою гірчинкою. Першого сорту. Перезрілі, гнилі, із механічними пошкодженнями плоди не допускаються. Врожай 2023 року. |
12 |
Мускатний горіх ДК 021:2015: 03222000-3 |
кг |
4,6 |
Горіх мускатний. Без ГМО. відповідність іншим вимогам діючого санітарного законодавства України. Горіхи зрілі чисті без будь-яких пошкоджень та тріщин. Ядро горіха – ціле не гірке, без ознак плісняви. Якість повинна відповідати нормам ГОСТ, ДСТУ та інших документів, що діють на території України. Без ГМО. |
13 |
Буряк ДК 021:2015: 03221112-4 |
кг |
424 |
Коренеплоди цілі, свіжі, чисті, не зів’ялі, не тріснуті, без пошкоджень, не пошкоджені хворобами, без зайвої зовнішньої вологи, типові для ботанічного сорту за формою і забарвленням, з довжиною залишених черешків не більше, ніж 2,0 см або обрізаних врівень з плечиками коренеплоду. Діаметр від 7,0 см до 10,0 см, довжина від 10,0 см до 12,0 см. Наявність землі на коренеплодах не має перевищувати 1,0% відносно маси. Вміст коренеплодів зів’ялих, підгнилих, з ознаками зморшкуватості, запарених, підморожених, тріснутих, з відкритою серцевиною – не допускається. ДСТУ 7033:2009. Термін зберігання не менше 8 місяців з моменту поставки товару Замовнику. Товар повинен мати відповідне пакування, яке забезпечує цілісність товару та збереження його якості під час транспортування |