. №. «Інформація щодо процедур закупівель ДК 021:2015:15110000-2: М’ясо (Філе куряче охолоджене - ДК 021:2015: 15112130-6; М'ясо яловичини охолоджене - ДК 021:2015: 15111100-0)»
Скликання: | - |
Сесія: | . |
Тип документу: | . |
Дата: | 04.10.2023 |
Номер документу: | . |
Назва документу: | Інформація щодо процедур закупівель ДК 021:2015:15110000-2: М’ясо (Філе куряче охолоджене - ДК 021:2015: 15112130-6; М'ясо яловичини охолоджене - ДК 021:2015: 15111100-0) |
Прикріплені файли: |
|
Інформація щодо процедур закупівель
на виконання п. 41 Постанови Кабінету Міністрів України
від 11 жовтня 2016 р. № 710 «Про ефективне використання державних коштів» із змінами внесеними Постановою Кабінету Міністрів України від 16 грудня 2020 р. № 1266 «Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 1 серпня 2013 р. № 631 і від 11 жовтня 2016 р. № 710»
Найменування предмета закупівлі із зазначенням коду ЄЗС |
Вид та ідентифікатор закупівлі |
Очікувана вартість предмета закупівлі |
Обґрунтування |
Очікуваної вартості предмета закупівлі |
|||
ДК 021:2015:15110000-2: М’ясо (Філе куряче охолоджене - ДК 021:2015: 15112130-6; М'ясо яловичини охолоджене - ДК 021:2015: 15111100-0) |
Відкриті торги з особливостями UA-2023-10-03-011425-a |
297 500,00 грн. (Двісті дев’яносто сім тисяч п’ятсот грн. 00 коп.) з ПДВ |
Очікувана вартість предмета закупівлі складає 297 500,00 грн. (Двісті дев’яносто сім тисяч п’ятсот грн. 00 коп.) з ПДВ і визначена відповідно до примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі (затверджена наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020 року №275) виходячи з моніторингу цін на ринку таких товарів та з урахуванням середніх споживчих цін на товари (послуги) по Україні у серпня - вересні 2023 року по Одеській області. (http://www.ukrstat.gov.ua). Щодо розміру бюджетного призначення: відповідно до статті 4 Закону планування закупівель здійснюється на підставі наявної потреби у закупівлі товарів, робіт і послуг. Заплановані закупівлі включаються до річного плану закупівель. Закупівля здійснюється відповідно до змін до річного плану. Затверджено кошторис на 2023 рік, в якому зокрема передбачаються видатки на продукти харчування, в т. ч. м’яса. |
Обґрунтування: Технічні та якісні характеристик предмета закупівлі: У замовника є необхідність у закупівлі товару даного виду, оскільки за своїми якісними та технічними характеристиками найбільше відповідає вимогам та потребам замовника. Тому, для дотримання принципів Закону, а саме максимальної економії та ефективності замовником було прийнято рішення провести закупівлю саме даного виду товару. (Товар повинен відповідати нормативному документу на цей вид продукції (товару).
№ |
Найменування товару |
Одиниця виміру |
Кількість |
Технічні та якісні характеристики |
1. |
Філе куряче охолоджене |
кг. |
1 530 |
Охолоджене м’ясо птиці. М'ясо повинно бути без згустків крові, без залишків кишечника та репродуктивних органів всередині, з чистою поверхнею, зовнішня поверхня суха, не завітрена, жировий шар не повинен виступати за м’язову тканину більше, ніж на 1 см, добре знекровлені, внутрішня поверхня чиста, без згустків крові, оперення повністю видалено. М'ясо повинно бути вітчизняного виробництва. М'ясо повинно постачатися в заклади освіти в харчовій вакуумній упаковці. На упаковці повинно бути маркування з найменуванням товару, визначенням дати виготовлення, терміну придатності, походження товару, найменування виробника тощо. Товар має відповідати стандартам (ДСТУ 3143- 2013). Термін придатності від загального терміну зберігання, передбачений виробником на час поставки (не менше, ніж 80 %.). |
2. |
М'ясо яловичини охолоджене |
кг. |
238 |
Поверхня м'яса рівна, необвітрена, очищена від сухожиль і грубих поверхневих плівок. Колір від світло – червоного до червоного. Смак і запах характерний для доброякісного м'яса без сторонніх смаків і запахів. Консистенція – ніжна, м'яка. Наявність хрящів і кісток не допускається. М'ясо яловичини (вирізка) вищого ґатунку охолоджена. Товар має відповідати стандартам (ДСТУ), мати сертифікат якості (на кожну партію) або висновок державної санітарно-епідеміологічної служби або інший документ, встановлений діючим законодавством на запропоновану продукцію. Товар не повинен містити генетично модифіковані організми (ГМО), що обов’язково відображається на етикетці маркуванням «без ГМО». Українського виробництва. Термін придатності від загального терміну зберігання, передбачений виробником на час поставки (не менше, ніж) 80%, з відповідним маркуванням. Транспортування тільки в спеціальних ящиках ДСТУ 6030:2008 |