A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дальницька громада
Одеська область, Одеський район

Проекти рішень №. ««Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земель села Мар’янівка та села Новоградківка Овідіопольського району Одеської області»»

Кількість переглядів: 252
Скликання: -
Сесія: -
Тип документу: Проекти рішень
Дата: 07.06.2021
Номер документу: .
Назва документу: «Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земель села Мар’янівка та села Новоградківка Овідіопольського району Одеської області»
Прикріплені файли:
  1. Проект рішення (0.05 МБ)

                                                                 

                                                                        У К Р А Ї Н А

                                       Дальницька сільська рада

                  Овідіопольського району Одеської області

                                                ___  сесія  VІІІ  скликання

                 

                                     Проект  РІШЕННЯ                              

        2021 року                                                                №  - VІІІ

 

«Про затвердження технічної документації з нормативної грошової

оцінки земель села Марянівка та села Новоградківка Овідіопольського району Одеської області»

 

     Відповідно до законів України  «Про оцінку земель», «Про оренду землі», Земельного  кодексу України, Податкового кодексу України, з метою економічного регулювання земельних відносин при визначенні розміру земельного податку та орендної плати за земельні ділянки державної та комунальної  власності, державного мита при даруванні, міні, спадкуванні земельних ділянок, визначенні втрат сільськогосподарського та лісогосподарського виробництва, розробки показників та механізмів економічного стимулювання раціонального використання та охорони земель, розглянувши технічну документацію з нормативної грошової оцінки земель сіл Мар’янівка та Новоградківка розроблену ДП «Одеський науково-дослідний та проектний інститут землеустрою», керуючись ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Дальницька сільська рада

                                       

                                                    В И Р І Ш И Л А :

 

    1. Затвердити результати нормативної грошової оцінки земель села Мар’янівка та села Новоградківка Овідіопольського району Одеської області (технічна документація додається).

  

    2. Ввести в дію результати нормативної грошової оцінки земель села Мар’янівка та села Новоградківка Овідіопольського району Одеської області, що затверджені пунктом 1 цього рішення, відповідно до вимог Податкового кодексу України.

    

    3. Після введення в дію оновленої нормативної грошової оцінки, припинити дію нормативної грошової оцінки земель села Мар’янівка та села Новоградківка,  розроблену у 2013 році ДП «Одеський науково-дослідний та проектний інститут землеустрою».

  

    4. З дати введення в дію (з 01.01.2022 року) оновленої нормативної грошової оцінки провести, згідно з чинним законодавством, перерахування орендної плати та внести відповідні зміни до договорів оренди землі у розділ «Орендна плата» за земельні ділянки, які раніше були надані в оренду суб’єктам підприємницької діяльності.

     

    5. Надати Міськрайонному управлінню Держгеокадастру в Овідіопольському районі  та м.Чорноморську відомості щодо нормативної грошової оцінки земель села Мар’янівка та села Новоградківка  та рішення про її затвердження.

  

    6. Довести до відома Державну податкову інспекцію в Овідіопольському районі Головного управління ДФС в Одеській області  про  введення в дію оновленої нормативної грошової оцінки земель села Мар’янівка та села Новоградківка  Овідіопольського району Одеської області.

 

    7. Повідомити власників, користувачів землі, підприємства, установи та організації, що є землекористувачами і власниками землі про введення в дію оновленої нормативної грошової оцінки земель села Мар’янівка та села Новоградківка  Овідіопольського району Одеської області.

 

   8. Дане рішення опублікувати в засобах масової інформації.

 

   9. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань земельних ресурсів, природокористування, планування території, будівництва, архітектури,  охорони пам’яток,  історичного середовища та благоустрою.

 

 

 

 

 

 

 

 

              Дальницький сільський голова                                    С.І. Крутюк

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора